Loading...

Wie zijn wij?

Onze Recruiter-on-Demand dienst is ontworpen om u te laten voldoen aan uw recruitment doelstellingen zonder dat u een nieuwe recruiter hoeft te vinden elke keer dat u een plotselinge piek in het inhuren van personeel heeft. Wij stellen bedrijven in staat om toegang te krijgen tot de vaardigheden van ervaren recruitment professionals als en wanneer ze die nodig hebben.

SAMEN MET UW TEAM

Onze recruiters werken als een lid van uw team (on- of off-site) en vertegenwoordigen te allen tijde uw merk en uw belangen.

Elke recruiter in ons team is ervaren. Als we eenmaal op de hoogte zijn van uw bedrijf, uw processen en uw wervingsstrategie, kunnen we het vanaf daar overnemen.

FOCUS OP KWALITEIT

Wij weten dat de kwaliteit van de aanwerving uiteindelijk het belangrijkste is. Elke recruiter is ervaren in het omgaan met complexe rekruteringsprocessen en weet wat kwaliteit van rekrutering inhoudt.

wij staan klaar om u te helpen

Als recruiter

Krijg je de unieke mogelijkheid om de klanten te kiezen waarmee je werkt, je werklast te kiezen, vrij te komen van het 9-tot-5-werkleven, de mogelijkheid om in teamverband te werken, en voor het grootste deel, daar waar jij je het meest comfortabel voelt.

Als bedrijf

Een extra full-time recruiter is duur voor seizoensgebonden of laag volume aanwervingen?

Uw team heeft niet de tijd of de expertise om al uw wervingsbehoeften te behandelen.

U plaatst advertenties en bidt, maar de resultaten blijven achter bij de verwachtingen?

Verspilt u tijd aan het benaderen van kandidaten?

Ik ben een recruiter

  * * We delen uw persoonlijke gegevens met niemand

  Ik ben een bedrijf

   * We delen uw persoonlijke gegevens met niemand

   Open chat
   Can we help?
   How can we help you?